Workshop “Wie ben jij?”

Waarom deze workshop?

Jij en vele andere mensen doen wat ze doen, zonder zich bewust te zijn van wat ze doen en wat maakt dat ze doen, zoals ze doen. Waar komt jouw denken, voelen en doen vandaan? Wist jij dat gebeurtenissen en momenten uit de eerste 7 jaar van je leven cruciaal zijn voor de rest van je leven. En dat deze ervaringen voor 95% bepalen hoe je elke dag reageert, voelt en doet?

In deze workshop krijg je inzicht in hoe dit werkt en wat je eraan kunt doen om ervan te leren, zodat je anders kunt gaan denken, voelen en doen!

Wat gaan we doen in de workshop?

  • We nemen je mee in je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei als mens, van embryo tot wie je nu bent.
  • We geven uitleg wat maakt dat je doet wat je doet en wat dat doet met je fysiologische systeem, DNA en het functioneren van je cellen van jouw lichaam, brein en hart.
  • En waardoor je je soms of vaak niet lekker in je vel voelt, (chronische) stress ervaart en uiteindelijk wellicht een burn-out zou kunnen ontwikkelen. Maar wat we je ook en vooral willen aanreiken zijn tips, tricks en tools, waarmee je zelf aan de slag kunt om dat niet te laten gebeuren of te verminderen!
  • We “helpen” je te stoppen met overleven (vechten, vluchten of bevriezen) en te anticiperen en reageren op waarnemingen die (negatieve) emoties tot gevolg kunnen hebben. Om je bewust te maken van je triggers, die voor jou bepalen hoe je denkt, voelt en doet.
  • We geven je praktisch tools en gaan aan de slag met opdrachten en werkvormen, waarmee je kunt starten met je persoonlijke leer- en ontwikkelproces.

Wil jij de uitdaging aangaan, om te weten wie je werkelijk bent en wil zijn in je leven?

Wat vragen we van jou?

Bereidheid om jouw verhaal te delen, te luisteren en jezelf in de spiegel te kijken met alles wat er is! Verantwoordelijkheid te nemen voor wat je wilt bereiken en veranderen in je leven en bewust (nieuwe) keuzes maken?

Voorwaarde voor succes is dat je de stap maakt, gemotiveerd bent en vreugde en lol in het doen en leren ervaart. Niets is daarbij goed of fout!

Praktische informatie

  • De workshop start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen.
  • Wij werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.
  • Kosten deelname per persoon bedraagt € 155,- (incl. BTW).

Wil je meer weten over jezelf en je laten inspireren door anderen? Schrijf je dan in voor een van onderstaande data.

Workshop “Wie ben jij?”
Wellicht vind je dit ook interessant:

Leer te vertrouwen op je intuïtie.

Intuïtie is je innerlijk weten, je innerlijke “kennis” door “zeker te weten”. Het komt uit het Latijn en betekent letterlijk “innerlijk zien”, inzicht dus en vertrouwen op je eerste ingeving. Als…
Lees verder

Je zintuigen en je derde oog

Je vijf zintuigen hebben de eigenschap om je direct in het huidige moment te halen. Via harmonieuze zintuiglijke prikkels, zoals mooie natuur, rustgevende muziek, een lekker ruikend en smakelijk gerecht…
Lees verder